+36 30 799 2350 +36 20 452 2061

Konzultáció

Szentendrén is közel a segítség, ha gond van a fogaival. Rendelőnk Szentendre kertvárosi részében, nyugalmat árasztó, csendes környezetben  gondoskodik arról, hogy az Ön igényeihez igazodó, értékarányos és gyors megoldást  találjon fogászati problémájára.

Rendszeres fogászati kontroll segítségével diagnosztizálhatók a különböző problémák (szuvasodás) és időben tehetünk ellenük  (akár töméssel, akár egy alapos fogkőeltávolítással), mielőtt azok még nagyobb gondot okozhatnának. A későbbi problémák elkerüléséért a legtöbbet akkor tehetjük, ha a megfelelő szájhigiénia mellett félévente felkeressük fogorvosunkat, aki alaposan ellenőrzi fogaink állapotát.

Ezzel az egyszerű módszerrel Ön jelentős kellemetlenségtől és többletköltségtől mentheti meg magát, hiszen a fogászati problémák maguktól, fogorvosi beavatkozás nélkül nem múlnak el, és idővel sokkal súlyosabbá válhatnak.

A fogászati konzultáció lépései szentendrei fogászati rendelőnkben:

  1. Első lépésként a diagnosztika történik meg, ilyenkor pedig a fogorvos ellenőrzi az íny és a fogak állapotát, szükség esetén pedig panorámaröntgen-képet készít Önről. Ez a részletes szájvizsgálat a fogászati rákszűrést is magába foglalja.
  2. A teljes állapotfelmérést követően,  a fogorvos összeállítja a javasolt kezelési tervet a probléma optimális megoldására. A konzultáció alkalmával kezelőorvosa érthető módon megbeszéli Önnel a különböző beavatkozások előnyeit és hátrányait, illetve tájékoztatja az ezekhez kapcsolódó költségekről is.
  3. Az igényeihez és elképzeléseihez mindenben igazodó kezelési tervről egy írásos árajánlat is készül, amely részletezi azt, hogy milyen beavatkozásokra van szüksége, hány alkalommal kell ellátogatnia a teljes folyamat ideje alatt szentendrei rendelőnkbe és mennyibe fog kerülni Önnek a teljes kezelés.

Rendelőnk exkluzív ajánlata a start csomag, mely új pácienseinknek szól.

Ennek része:

  • egy panoráma röntgen felvétel készítése (6000 Ft)
  • egy depurálás (15000 Ft)
  • egy szakorvosi állapotfelmérés és konzultáció (3000 Ft).

Ára 15000 Ft.

A fogászati kontroll és konzultáció egy kiváló lehetőség, hogy megismerje fogai állapotát, és részletes tervet kapjon a fennálló problémák tartós és esztétikus megszüntetésére. Hívjon minket bizalommal!

 

TelefonálokOnline kérek időpontot.