fbpx
KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20

Konzultáció, szájhigiénés kezelés

Fogászati konzultáció és kontroll

Szentendrén is közel a segítség, ha gond van a fogaival

Nem túlzottan szívderítő az a jelenség, mikor fogászati problémáink olyan mértékben okoznak kellemetlenséget számunkra, hogy az megkeseríti hétköznapjainkat. Ezekben az esetekben csak arra vágyunk, hogy a problémánkat az elérhető legegyszerűbb módon, minimális idő alatt  megoldjuk.

Ha Ön Szentendrén  vagy annak környékén él, akkor erre a legkézenfekvőbb lehetőséget a Korona Fogászati Központ jelenti az Ön számára.

Rendelőnk Szentendre kertvárosi részében, nyugalmat árasztó, csendes környezetben  gondoskodik arról, hogy az Ön igényeihez igazodó, értékarányos és gyors megoldást  találjon fogászati problémájára. Rendelőnk felkészült szakorvosi csapata és európai szintű felszereltsége semmilyen kétséget nem hagy afelől, hogy Ön Szentendrén is budapesti színvonalú szolgáltatásban részesülhet otthonához közel.

Miért érdemes Önnek rendszeresen ellátogatnia szentendrei fogászati rendelőnkbe?

Rendszeres fogászati kontroll segítségével diagnosztizálhatók a különböző problémák (szuvasodás) és időben tehetünk ellenük  (tömés), mielőtt azok még nagyobb gondot okozhatnának. A legtöbben csak az elviselhetetlen fájdalom miatt veszik rá magukat arra, hogy fogorvosi székbe üljenek, miközben kis odafigyeléssel sokkal hamarabb is fel lehetne fedezni a bajok forrását.

A későbbi problémák elkerüléséért a legtöbbet akkor tehetjük, ha a megfelelő szájhigiénia mellett félévente felkeressük fogorvosunkat, aki alaposan ellenőrzi fogaink állapotát.

Ezzel az egyszerű módszerrel Ön jelentős kellemetlenségtől és többletköltségtől mentheti meg magát, hiszen a fogászati problémák maguktól, fogorvosi beavatkozás nélkül nem múlnak el, és idővel sokkal súlyosabbá válhatnak.

Egy kiváló lehetőség arra, hogy alaposan utánajárjon fogászati problémájának

Ha fogászati problémánk megoldása már nem tűr halasztást és már ismert problémával, a lehetséges megoldások miatt kérünk időpontot, akkor egy fogászati konzultáció során ismerhetjük meg a különböző lehetőségeket.

  • Első lépésként a diagnosztika történik meg, ilyenkor pedig a fogorvos ellenőrzi a lágy és kemény szöveteket, szükség esetén panorámaröntgen-képet készít Önről. Ez a részletes szájvizsgálat a fogászati rákszűrést is magába foglalja.
  • A teljes állapotfelmérés egy precíz folyamat, amelynek végeztével a fogorvos összeállítja a javasolt kezelési tervet a probléma optimális megoldására. A konzultáció alkalmával kezelőorvosa érthető módon megbeszéli Önnel a különböző beavatkozások előnyeit és hátrányait, illetve tájékoztatja az ezekhez kapcsolódó költségekről is.
  • Az igényeihez és elképzeléseihez mindenben igazodó kezelési tervről pedig egy írásos árajánlat is készül, amely részletezi azt, hogy milyen beavatkozásokra van szüksége, hány alkalommal kell ellátogatnia a teljes folyamat ideje alatt a szentendrei rendelőnkbe és mennyibe fog kerülni Önnek a teljes kezelés.

Mi tegyen, ha szeretné a lehető legegyszerűbben és a legrövidebb időn belül megtudni, hogy mi a fogászati problémája és arra mi az optimális megoldás?

A fogászati kontroll és konzultáció egy kiváló lehetőség, hogy megismerje fogai állapotát, és hogy részletes tervet kapjon a fennálló problémák tartós és esztétikus megszüntetésére.

Érdemes tehát felhívnia a +36 30 799 2350-es telefonszámot és kérni egy időpontot térítésmentes konzultációra felkészült szakorvosaink valamelyikéhez.

Várjuk Önt szeretettel.