+36 30 799 2350 +36 20 452 2061

Implantáció

Az implantátumos fogpótlásnak számos kritériuma van, melyet a konzultáció és a diagnosztika során alaposan megvizsgálunk és csakis akkor javasoljuk, ha az biztonságosan beültethető és valóban tartós megoldást biztosít.

A fogászati implantátumok hatalmas fejlődésen mentek keresztül az elmúlt évtizedben, így biztosan állítható, hogy a legesztétikusabb, legtartósabb és legkényelmesebb megoldás arra, hogy Ön ismét magabiztosan mosolyogjon és bármit ehessen.

Rendelőnkben prémium minőségű implantátumokkal dolgozunk, több márka részéről, így biztosan megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Az implantátumos fogpótlás elkészítése egy hosszabb folyamat, mely során az előkészítésnek kiemelten fontos szerepe és meghatározó kritériumai vannak. Csakis abban az esetben javasoljuk Önnek ezt a fogpótló megoldást, amennyiben valóban biztonságosan végigvihető a kezelés.

 

Az implantátumos fogpótlás előnyei:

  • Az ép, egészséges fogakat nem kell előkészíteni, mint például egy híd esetében. Így a környező fogak épsége megőrizhető a hiányzó fogak pedig pótolhatóak.
  • A kivehető fogpótlásokkal szemben egy stabil, masszív fogpótlást, fogsort hozunk létre, amely lényegesen komfortosabb viselet.
  • Személyre szabhatóságának köszönhetően esztétikusabb, mint az alternatív megoldások.
  • Az étkezést könnyebbé teszi, mintha saját fogait kapta volna vissza.
  • Megfelelő szájhigiénia és törődés mellett ez a legidőtállóbb megoldás a fogpótlások közül.

 

A sikeres fogbeültetés feltételei:

  • Olyan általános egészségi állapot, amely alkalmassá teszi egy műtéti beavatkozásra.
  • Az Ön csontjának vastagsága, szélessége és sűrűsége olyan kell, hogy legyen, amely lehetővé teszi az implantátumok beültetését.
  • Megfelelő szájhigiénia, mely lehetővé teszi az elfertőződés veszélyének elkerülését.

Ha az egészségi állapota és a csontmennyiség is megfelelő, akkor a legjobb választás lehet egy fogimplantátum beültetése. Keresse fel bizalommal szentendrei fogászatunkat, hogy kiválaszthassuk az Önnek legmegfelelőbb fogimplantátumot, és újra magabiztosan mosolyoghasson!

TelefonálokOnline kérek időpontot.