fbpx
KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20

Felnőttkori fogszabályozás

Gyermekkorban nem volt rá lehetősége? – akkor pótolja be most…

Felnőttkori fogszabályozás a szentendrei Korona Fogászati Központban

Észrevette már hogy napjainkban hány felnőtt jön Önnel szemben az utcán, akinek fogszabályozója van? Ráadásul a fogszabályozás ma már nem egy takargatni való jelenség, melyet szégyenkezve viselünk. Ellenkezőleg: az egészségtudatosság és a jólápoltság szimbólumává vált.

A felnőttkori fogszabályozás egyre nagyobb népszerűségének egyik oka, hogy a velünk szemben támasztott társadalmi-közösségi elvárás egyre nagyobb hangsúlyt fektet az igényes megjelenésre. A szabályozatlan fogak esztétikai korrekciójára pedig a fogszabályozás az, amely tartós eredményt adhat.

A fogszabályozás sok esetben azonban nem csak esztétikai, hanem funkcionális hibák (ízületi fájdalom, fogak kopása) meggyógyításához,  vagy egy új fogpótlás elkészítéséhez szükséges.

További jó hír az, hogy a fogszabályozási terület fejlődése nem csak az orvos-szakmai szempontokra helyezte a hangsúlyt, hanem a fogszabályozó készülékek esztétikus megjelenése is jelentős mértékben fejlődött az elmúlt 10 évben. Egyre elterjedtebbek az esztétikus (kerámiából  készült), illetve a láthatatlan  (nyelv felőli vagy sínes kivehető) fogszabályozó készülékek.

Megjelentek továbbá a kíméletes és modern, úgynevezett önligírozó fogszabályozó készülékek, melyek használatával lerövidült a kezelési idő, illetve csökkentek a kontrollok számai. Ezek a típusok ugyanis folyamatosan és kisebb súrlódással dolgoznak. Biológiai, lágy erőket közvetítenek, így az önzáró készülékek alkalmazásakor kevesebb fájdalommal  is jár a kezelés.

A felnőttkori fogszabályozás tehát egy mára már megszokott és nagyon fejlett kultúrával rendelkező megoldás arra, hogy fogai funkcionálisan optimális teljesítményt nyújtsanak és nem utolsó sorban, hogy szépek és rendezettek legyenek.

A sikeres felnőttkori fogszabályozásnak nem csak anatómiai haszna van  az Ön számára. Pácienseink rendszeresen beszámolnak arról, hogy miután sikeresen szabályozásra kerültek a fogaik és lekerültek a fogszabályozó készülék is, egészen másképp érezték magukat.

Magabiztosságuk nőtt és sokkal gyakrabban mertek mosolyogni. Ezek a tulajdonságok nem csak az üzleti életben jelentenek előnyt, de a magánéletben is pozitív fogadtatásra találnak.

Mit kell tennie abban az esetben, ha Ön is szeretné, hogy felnőtt korában fogai szabályosak és esztétikusak legyenek fogszabályozó készülék segítségével?

A fogszabályozás szinte minden esetben megoldást jelent a szabálytalanul álló fogak problémájára. Azt, hogy ez az Ön esetében is igaz, illetve az Ön szabálytalansági problémáját mennyi idő alatt lehet fogszabályozással korrigálni, csak egy személyes konzultáció alkalmával deríthetjük ki közösen.

Látogasson el a szentendrei fogászati rendelőnkben, ahol nagy gyakorlattal rendelkező fogszabályozó szakorvos kollégánk örömmel tájékoztatja Önt a felnőttkori fogszabályozás modern eszközeiről és lehetőségeiről.

Hívja fel ügyfélszolgálatunkat +36 30 799 2350-es telefonszámon és jelezze munkatársunknak, hogy fogszabályozó konzultáción szeretne részt venni. Ez a konzultáció még nem jelent elkötelezettséget az Ön számára, de remek lehetőséget teremt ismereteinek bővítésére a fogszabályozás területén.