fbpx
KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20

Esztétikus, fémmentes fogpótlások

A „tartós”, a „szép” és a „komfortos” egy csúcstechnológiával előállított esztétikus fogpótlásban.

Amit a fémvázas és a fémmentes koronákról tudnia kell, hogy megfontolt döntést tudjon hozni

Egy korona két részből épül fel: egy vázból és egy kerámialeplezésből. A hagyományos fémkerámia koronák váza fémből van. Ezek a koronák esztétikailag azonban nem kifogástalanok, hiszen a fém váz anyagtulajdonságai miatt az ezekből készült fogpótlások nem fényáteresztőek mint a természetes fogak. A fémkerámia korona egy megbízható, tartós és a terhelést is jól tűrő megoldás, azonban mára veszített népszerűségéből, hiszen minimális többletköltséggel már korszerű CAD/CAM (számítógéppel tervezett és számítógép vezérléssel előállított), fémmentes cirkon koronák is elérhetővé váltak.

Miért lesz Ön elégedettebb egy fémmentes fogpótlással?

A fémkerámia korona hiányosságait pótolja a fémmentes (cirkon) váz, amely pontosan olyan áttetsző, mint a természetes fogak, így a cirkon vázra készülő fogpótlások is megtévesztésig hasonlítanak a szép és természetes fogakra.

Egy fémmentes fogpótlás több jó tulajdonsággal rendelkezik egy időben:

  • Élethűen természetes
  • Tartós megoldást nyújt
  • Nagyon pontos, ezért komfortos viselet
  • Számtalan fogászati probléma gyors megoldására alkalmas
  • Akár egy hét alatt is elkészül

Mi az a CAD/CAM technológia és miért lehet fontos az Ön számára?

A fémmentes (cirkon) koronáknak előállítási technikája merőben különbözik a hagyományos fémkerámia koronáktól. A cirkon vázak elkészítésében a főszerep a korszerű számítógépes technológiáé. A CAD/CAM technológia annyit jelent, hogy cirkon korona váza számítógépes rendszerek segítségével kerül megtervezésre és számítógép által vezérelt nagy precizitású berendezéséken kerül előállításra.

Az emberi tévedés lehetőségét tehát kizárhatjuk és olyan pontosságú fogpótlások készülnek ezzel a csúcstechnológiával, amelyet emberi kéz már nem is tudna előállítani.

Az Ön fogászati problémájára is megoldást nyújtanak a fémmentes, esztétikus fogpótlások?

A cirkon korona kiváló megoldást jelent Önnek, ha a következő fogászati problémák egyikével küzd:

  • Ha fogai letöredezettek vagy elkoptak, és ez már nem csak esztétikai, de funkcionális, rágási problémákat is okoz Önnek.
  • Ha fogai szabálytalan formájúak és ezen szeretne változtatni, de nem szeretne egy hosszadalmas fogszabályozó kezelést.
  • Ha régi fémkerámia fogpótlása van de Ön szebb, fehérebb, természetesebb és szabályosabb fogakat szeretne.

A fémmentes fogpótlás kiváló teherbírással rendelkezik, ezért körhíd is készíthető belőle, valamint az élettartama is megfelelő. A cirkónium-oxid mellett kiváló megoldásnak számít a préskerámia is, amely egy nagy pontosságú és hosszútávra szóló megoldást biztosít.

Mit kell tenni akkor, ha esztétikus és fémmentes fogpótlásra van szüksége?

Ahhoz, hogy kiderítsük, alkalmas-e elképzelésének megvalósítására a cirkon korona vagy egy préskerámia megoldás, mindenképp pontos képet kell alkotnunk az Ön fogászati problémájáról és elképzeléseiről. De ezen könnyen segíthetünk. Hívja fel ügyfélszolgálatunkat +36 30 799 2350-es telefonszámon és beszélje meg munkatársunkkal fogászati problémáját.

Éljen a térítésmentes konzultáció nyújtotta kiváló lehetőséggel, ahol mindennél pontosabb képet kaphat az Ön meglévő fogászati problémájáról és arról, hogy az hogyan orvosolható egy fémmentes fogpótlással, azaz egy cirkon koronával vagy préskerámia fogpótlással.

Várjuk Önt szeretettel.