+36 30 799 2350

Diagnosztika

Rendelőnk a környék egyik legfelszereltebb rendelője, ahol minden technikai háttér biztosított ahhoz, hogy megfelelő diagnisztikai felvételeket készítsünk a különböző kezelésekhez.

Mi a digitális diagnosztika és miért jó ez Önnek?

Egy sikeres fogászati kezelés alapja az Ön fogászati problémájának precíz és alapos feltárása. Ehhez nyújt nélkülözhetetlen támogatást a rendelőnkben elérhető digitális panoráma- és intraorális röntgenberendezés és intraorális scanner. Ezekkel a modern eszközökkel olyan nagyfelbontású felvételeket készíthetünk a kritikus területekről, melynek segítségével kezelőorvosa már nagy pontossággal be tudja azonosítani az Ön fogászati problémáját és optimális megoldást tud arra javasolni.

Milyen előnyei származnak abból, hogy a Korona Fogászati Központban az Ön számára is elérhetőek a digitális diagnosztikai szolgáltatások?

  • Önnek nem kell Budapestre utazni abban az esetben, ha digitális panorámaröntgen-felvételre van szüksége, hiszen Szentendrén kényelmesen elkészíttetheti pontosan ugyanolyan minőségben, de kedvezőbb áron.
  • A digitális technológiával készült panoráma és intraorális (kis fog) felvételek összehasonlíthatatlanul szebb, részletgazdagabb, pontosabb képet adnak a régebbi analóg, filmelőhívásos technológiával készült röntgeneknél.
  • Ezek a naprakész technológiát képviselő modern berendezések olyan kíméletes módon készítik el Önről a röntgenfelvételeket, hogy az minimális terhelést okoz az Ön szervezetére nézve.
  • A felvételek kiértékelését felkészült szakemberek végzik el, akik ezek alapján már személyre szabott kezelési tervet tudnak készíteni az Ön számára.
  • A digitális technológiával elkészült felvételeket Ön emailben is, illetve adathordozóra kiírva is elviheti.

Milyen célból készül panorámaröntgen – felvétel a Korona Fogászati Központban?

Szentendrei rendelőnkben külön, erre a célra kialakított röntgen helységben lévő készülékeink segítségével egyszerűen és gyorsan kaphatunk azonnal értékelhető képet az alsó és felső állcsont képleteiről.

Ezek a röntgenfelvételek az általános fogászatban, fogbeültetés során, szájsebészetben és fogszabályozásban egyaránt segítségünkre vannak a fogászati diagnosztika során, a megfelelő diagnózis felállításában.

Várjuk Önt szeretettel!

TelefonálokOnline kérek időpontot.