fbpx
KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20

A fogimplantátumok előnyei

Manapság a korszerű és modern technológiának köszönhetően a fogorvostudomány is rengeteg innovációval büszkélkedhet, amelynek vívmányait most Ön is élvezheti, akár már holnaptól. A fogpótlások között az egyik legmodernebb fejlesztés a fogászati implantátum. A fogbeültetés egy korszerű és tartós eljárás, melynek számos előnye van, ugyanakkor feltételekkel is rendelkezik.

A fogimplantátum előnyei az Ön számára:

  • Az ép, egészséges fogakat nem kell előkészíteni, mint például egy híd esetében. Így a környező fogak épsége megőrizhető a hiányzó fogak pedig pótolhatóak.
  • A kivehető fogpótlásokkal szemben egy stabil, masszív fogpótlást, fogsort hozunk létre, amely lényegesen komfortosabb viselet.
  • Személyre szabhatóságának köszönhetően esztétikusabb, mint az alternatív megoldások.
  • Az étkezést könnyebbé teszi, mintha saját fogait kapta volna vissza.
  • Megfelelő szájhigiénia és törődés mellett ez a legidőállóbb megoldás a fogpótlások közül.

Az implantátumokról részletes információt olvashat ide kattintva.

A sikeres fogbeültetés feltételei:

  • Olyan általános egészségi állapot, amely alkalmassá teszi egy műtéti beavatkozásra.
  • Az Ön csontjának vastagsága, szélessége és sűrűsége olyan kell, hogy legyen, amely lehetővé teszi az implantátumok beültetését.
  • Megfelelő szájhigiénia, mely lehetővé teszi az elfertőződés veszélyének elkerülését.

Ha az egészségi állapota és a csontmennyiség is megfelelő, akkor a legjobb választás lehet egy fogimplantátum beültetése. Keresse fel bizalommal szentendrei fogászatunkat, hogy kiválaszthassuk az Önnek legmegfelelőbb fogimplantátumot, és újra magabiztosan mosolyoghasson!

Ha személyesen szeretné feltenné kérdéseit egy fogbeültetést végző specialistának, látogasson el rendelőnkbe egy térítésmentes implantációs konzultációra.

A szentendrei Korona Fogászati Központban a fogbeültetést többéves tapasztalattal rendelkező dentoalveoláris sebész, azaz a szájsebész végzi nagy körültekintéssel. A térítésmentes konzultációra a +36 30 799 2350-es telefonszámon tud jelentkezni.

Várjuk Önt szeretettel.