fbpx
KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20

Fémmentes pótlások

A fogászatban használt anyagok és technológiák dinamikus fejlődése lehetővé tette egy új fogpótlás csoport, a fémmentes fogpótlások alkalmazását, amelyek révén tökéletesen élethű fogpótlások, esztétikus koronák és hidak készülnek.

Manapság a kisebb esztétikai hibáktól a nagyobb restaurációkig a fémmentes fogpótlások segítségével szinte minden esztétikai igény kielégíthető. A fémmentes fogpótlások, mint a nevük is mutatja, nem tartalmaznak fémet, így visszaadható a fogak természetes színe és allergiától sem kell tartani. Ezek a fogpótlások jellemzően cirkonból készülnek.

A cirkon korona előnyei az Ön számára:

  • A cirkon koronák és hidak CAD/CAM (számítógéppel tervezett és számítógép vezérléssel előállított) technológiával készülnek, éppen ezért ezred milliméter pontosságúak.
  • A cirkon koronák és hidak kimagasló esztétikai hatásúak, teljes mértékben élethűek, megtévesztésig hasonlítanak a szép, fehér természetes fogakhoz.
  • A fém vázakkal ellentétben a cirkon koronák és hidak váza a fényt tökéletesen átereszti, ezzel biztosítva a természetes hatást az elkészült fogműnek.
  • A cirkon koronák és hidak teljes mértékben biokompatibilisek, így nem okoznak allergiás reakciókat még fémallergiában szenvedő páciensek számára sem.
  • A cirkon koronák és hidak szilárdak és terhelés bíróak, éppen ezért hosszú élettartamúak is.

Mely esetekben jelent ideális megoldást Önnek a fémmentes cirkon korona?

  • Hiányzó fog pótlására, ha azt nem szeretné implantátummal pótoltatni (vagy erre nincs lehetősége a nem kielégítő csontállomány miatt).
  • Ha le szeretné cseréltetni régi, fémkerámia fogpótlását egy esztétikus fémmentes koronára.
  • Ha gyökérkezelését követően foga elszíneződött és azt belső fogfehérítéssel nem lehetett orvosolni.
  • Súlyosan károsodott, csappal megerősített fog esztétikus korrekciója esetén.
  • Abban az esetben, ha Önnek cirkon implantátum kerül beültetésre.

A CAD/CAM (számítógéppel tervezett és számítógép vezérléssel kivitelezett) technológiával készülő fémmentes cirkon koronáknak számtalan olyan előnyük van, melyek nem csak szilárd és tartós fogpótlást ígérnek Önnek, de soha nem látott természethű esztétikus megjelenést is. Jöjjön el a szentendrei Korona Fogászati Központba és győződjön meg személyesen, egy térítésmentes konzultáció keretében, a cirkon koronák kiválóságáról még mielőtt belefogna a kezelésébe. A konzultációra a +36 30 799 2350-es telefonszámon tud jelentkezni.

Várjuk Önt szeretettel.