fbpx
KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20

Digitális panorámaröntgen

Mi a digitális diagnosztika és miért jó ez Önnek?

Egy sikeres fogászati kezelés alapja az Ön fogászati problémájának precíz és alapos feltárása. Ehhez nyújt nélkülözhetetlen támogatást a rendelőnkben elérhető digitális panoráma- és intraorális röntgenberendezés. Ezekkel a modern eszközökkel olyan nagyfelbontású felvételek készíthetünk a kritikus területekről, melynek segítségével kezelőorvosa már nagy pontossággal be tudja azonosítani az Ön fogászati problémáját és optimális megoldást tud arra javasolni.

Milyen előnyei származnak abból, hogy a Korona Fogászati Központban az Ön számára is elérhetőek a digitális diagnosztikai szolgáltatások?

  • Önnek nem kell Budapestre utazni abban az esetben, ha digitális panorámaröntgen-felvételre van szüksége, hiszen Szentendrén kényelmesen elkészíttetheti pontosan ugyanolyan minőségben de kedvezőbb áron.
  • A digitális technológiával készült panoráma és intraorális (kis fog) felvételek összehasonlíthatatlanul szebb, részletgazdagabb, pontosabb képet adnak a régebbi analóg, filmelőhívásos technológiával készült röntgeneknél.
  • Ezek a naprakész technológiát képviselő modern berendezések olyan kíméletes módon készítik el Önről a röntgenfelvételeket, hogy az minimális terhelést okoz az Ön szervezetére nézve.
  • A felvételek kiértékelését felkészült szakemberek végzik el, akik ezek alapján már személyre szabott kezelési tervet tudnak készíteni az Ön számára.
  • A digitális technológiával elkészült felvételeket Ön e-mail-ben illetve adathordozóra kiírva is elviheti.

Milyen célból készül panorámaröntgen - felvétel a Korona Fogászati Központban?

Szentendrei rendelőnkben külön, erre a célra kialakított röntgen helységben lévő készülékeink segítségével egyszerűen és gyorsan kaphatunk azonnal értékelhető képet az alsó és felső állcsont képleteiről.
Ezek a röntgenfelvételek az általános fogászatban, fogbeültetés során, szájsebészetben és fogszabályozásban egyaránt segítségünkre vannak a fogászati diagnosztika során, a megfelelő diagnózis felállításában.

Milyen célból készül intraorális (kis fog) röntgenfelvétel a Korona Fogászati Központban?

A fogászati szék mellett lévő készülékek segítségével egy-egy fogról is készíthető felvétel, mely azonnal megtekinthető a kezelőegység képernyőjén. Rendkívül fontos előnye a digitális technológiával készülő felvételeknek, hogy a sugárterhelés az átlagos röntgenképekhez viszonyítva a töredékére csökken. A felvételeknek digitális formában való tárolása nagyban megkönnyíti a fog és szájbetegségek követését, ami rendkívül fontos a prognózis, valamint a terápia szempontjából. Fontos szempont továbbá, hogy így elkerülhető a filmelőhívásos technológiával járó veszélyes hulladékképződés, környezetszennyezés.

Mikor lehet szüksége 3D CB-CT felvétel készítésére és mi a legegyszerűbb módja az elkészítésének?

Egyes beavatkozások esetében a panorámaröntgen-felvétel nem képes minden elemében tökéletes információt nyújtani kezelőorvosának, a 3D CBCT leképzés azonban biztosan támogatja a orvosát a fogászati probléma feltárásában és sikeres megoldásában.
Különösen fontos információtöbbletet biztosít az implantációs beavatkozások (fogbeültetés), problémás bölcsességfogak és elő nem tört szemfogak elhelyezkedésének vizsgálatában, valamint egyes fül-orr-gégészeti problémák esetén. CT felvétel szükségessége esetén partnerünket kell meglátogatnia a VIP Dental Röntgen és 3D CBCT Centrumot, hogy a továbblépéshez a CT felvétel által nyújtott többlet információ a rendelkezésünkre álljon.

Mit kell tennie abban az esetben ha szeretne precíz, érthető és egyértelmű képet kapni fogászati problémájáról és annak optimális megoldásáról?

A digitális diagnosztika ma már elengedhetetlen feltétele annak, hogy az Ön fogászati kezelése szakmai és esztétikai szempontból tökéletes legyen. A Korona Fogászati Központ szentendrei rendelője könnyen elérhető és kényelmes lehetőséget kínál Önnek ezeknek a röntgenfelvételeknek az elkészítésre.
De ennél többet is tudunk nyújtani Önnek: minden egyes röntgenfelvétel elkészítését követően szakértő orvosunk térítésmentesen elemzi ki azt az Ön számára és készít egy írásos, személyre szabott kezelési tervet, amelyben pontosan leírja, hogy az Ön fogászati problémájának megoldáshoz milyen beavatkozásokra van szüksége és mennyibe fog az kerülni.

Ha tisztánlátás fontos az Ön számára, akkor hívja fel a +36 30 799 2350-es telefonszámot és kérjen egy időpontot digitális diagnosztikai felvétel elkészítésére és egy térítésmentes konzultációra szakorvosunkhoz.

Várjuk Önt szeretettel.