KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20
Dr. Kemenes Magdolna
fogszakorvos

A SZOTE Fogorvostudományi karán végeztem Szegeden cum laude minősítéssel.

Egyetemi tanulmányaim végeztével 20 évig Németországban vezettem saját fogorvosi rendelőmet. 2000-ben jöttem haza, Budapesten éltem és dolgoztam 8 évig, majd 6 évig Dél-Angliában folytattam fogorvosi tevékenységemet.

Jelenleg Szentendrén, a Korona Fogászati Központ új, modern fogászati gépekkel felszerelt rendelőjében kamatoztatom sok éves szakmai tapasztalatomat.

Nagyon fontosnak tartom a kezelési terv felállítása előtti beszélgetést a páciensekkel, melynek során kiderülnek a panaszok, elképzelések, kívánságok és így céltudatosan  mondhatom el az adott problémák megoldási lehetőségeit, konkrét kérdésekre válaszolhatok. Ez ad lehetőséget arra, hogy közösen megtaláljuk a mindenki számára személyre szabott legideálisabb megoldást.

Nagy körültekintéssel és pontossággal végzem el a konzerváló fogászatban és fogpótlásban adódó kezeléseket. Rendkívül szerencsésnek tartom azt a körülményt, hogy a Korona Fogászati Központban három kiváló kollégával dolgozhatok együtt és így a fogak megmentésére, a rágófunkció és az esztétika helyreállítására teljes körű, magas színvonalú, modern kezelési módszerekkel nyújthatunk segítséget a hozzánk forduló pácienseknek.

A magyar nyelven kívül németül és angolul beszélek.